check Gratis verzending vanaf € 119,00
check Retourneren tot 14 dagen
check Betaal over 30 dagen
check Groothandel - B2B

Kortingscodes

Wat is een kortingscode?

 

De kortingscode geeft u recht op korting bij het plaatsen van uw bestelling. Kortingscodes zijn niet cumuleerbaar met andere promoties (inclusief gratis levering).

 

Hoe gebruik ik de kortingscode?

 

Vul tijdens het plaatsen van uw bestelling, in het stadium van het winkelmandje, de kortingscode in het daarvoor bestemde vakje in. U vindt deze door op het plusje naast "Ik heb een kortingscode" te klikken. Zodra u uw kortingscode hebt ingevoerd, verlaagt het systeem automatisch de prijs van uw bestelling.

 

Houd er rekening mee dat kortingscodes niet gecombineerd kunnen worden met andere promoties, waaronder gratis verzending. Dit betekent dat u na het invoeren van de kortingscode de gratis verzending verliest en deze zelf moet betalen.

 

Kan ik de kortingscode opnieuw gebruiken als ik de goederen heb geretourneerd?

 

In het geval van kortingscodes voor eenmalig gebruik, is het niet mogelijk om de kortingscode opnieuw te gebruiken na het retourneren van de goederen. Herbruikbare kortingscodes kunnen meerdere keren worden gebruikt, zelfs nadat de goederen zijn geretourneerd.

 

Hoe krijg ik een kortingscode?

 

Kortingscodes worden individueel toegekend door de Klantenservice. U vindt ze ook op onze sociale media en in de nieuwsbrief, dus we raden u aan om ze in de gaten te houden en u aan te melden voor de nieuwsbrief.