check Gratis verzending vanaf € 119,00
check Retourneren tot 14 dagen
check Betaal over 30 dagen
check Groothandel - B2B
ID: 650546

Aandrijfketting RK 428XSO/136 XW-Ring G&B open met sluiting - GB428XSO-136-CL

- 15%

€ 84,86 inclusief BTW Normale prijs  € 99,84

Laagste prijs van de laatste 30 dagen voor korting: € 99,84

Aandrijfketting RK 428XSO/136 XW-Ring G&B open met sluiting

Proucent:
RK
Producent code:
GB428XSO-136-CL
Maat:
428
:
136
:
zapinka
Type:
otwarty
Algemene beschrijving
  • RK aandrijfkettingen voor motorfietsen worden vervaardigd door een van de meest vooraanstaande kettingfabrikanten van Japan, RK Takasago Chain, wiens producten in veel gevallen hun weg vinden naar de eerste montage van voornamelijk Japanse motorfietsen. RK kettingen worden ook gebruikt door talrijke raceteams in Moto GP, Dakar en vele andere competities.
  • RK XSO/XSOZ1:
  • Een verbeterde versie van de X-ring afdichting, dit is een evolutie van de O-ring afdichting. RK was de uitvinder van deze oplossing. De X-ring afdichting garandeert een langere levensduur van de ketting door het insluiten van het smeermiddel in vier reservoirs tussen de X-ring lippen. Vergeleken met een O-ring ketting, is de levensduur verhoogd met 30%. De XSO/XSOZ1-serie kettingen zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingskleuren. De kettingen zijn bestemd voor motorfietsen.
  • Zie het tabblad "Technische gegevens" voor gedetailleerde specificaties.
  • Fabrikant: RK-Japan
  • RK Japan Co., Ltd. is een van de grootste motorfietsbedrijven ter wereld. Opgericht in 1951, Takasgo Chain Co. Ltd door de jaren heen uitgegroeid tot 's werelds grootste fabrikant van kettingen en velgen voor motorfietsen. Het bedrijf heeft ook een geschiedenis die teruggaat tot de jaren 1930 van de vorige eeuw. De productie vindt plaats in Japan, Maleisië en de VS. Ons assortiment omvat aandrijfkettingen voor motorfietsen.

Past bij

Dit product past op 127 motoren.

SFM
SWM