check Gratis verzending vanaf € 119,00
check Retourneren tot 14 dagen
check Betaal over 30 dagen
check Groothandel - B2B
ID: 210037

Aandrijfketting RK 525 XSO 1 schakel - 525XSO-1-CLF

- 15%

€ 1,07 inclusief BTW Normale prijs  € 1,26

Laagste prijs van de laatste 30 dagen voor korting: € 1,26

Product beschikbaar op speciale bestelling. Levertijd kan met 7 dagen worden vertraagd. Geen retour mogelijk.

15 dagen om goederen te retourneren

Aandrijfketting RK 525 XSO 1 schakel

Proucent:
RK
Producent code:
525XSO-1-CLF
Maat:
525
  • De haspel bevat 1.920 schakels.
  • RK aandrijfkettingen voor motorfietsen worden vervaardigd door een van de meest vooraanstaande kettingfabrikanten van Japan, RK Takasago Chain, wiens producten in veel gevallen de eerste montage vormen van voornamelijk in Japan gemaakte motorfietsen. RK kettingen worden ook gebruikt door tal van raceteams in Moto GP, Dakar en vele andere competities.
  • RK XSO/XSOZ1:
  • De RX-ring afdichting is een innovatieve verbetering van de X-ring afdichtingen. Een extra lip hecht zich aan de kettingmof, waardoor deze effectief wordt beschermd tegen het lekken van smeermiddelen en het binnendringen van vuil en vocht. Hierdoor hebben kettingen met dit type afdichting een ongeveer 15% langere levensduur dan conventionele kettingen met de X-ringafdichting.
  • Kettingen uit de XSO/XSOZ1-serie zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren afwerking. De kettingen zijn afgestemd op motoren.
  • Zie het tabblad "Technische gegevens" voor gedetailleerde specificaties.
  • Fabrikant: RK-Japan
  • RK Japan Co., Ltd. is een van de grootste motorfietsbedrijven ter wereld. Opgericht in 1951, Takasgo Chain Co. Ltd door de jaren heen uitgegroeid tot 's werelds grootste fabrikant van kettingen en velgen voor motorfietsen. Het bedrijf heeft ook een geschiedenis die teruggaat tot de jaren 1930 van de vorige eeuw. De productie vindt plaats in Japan, Maleisië en de VS. Ons assortiment omvat aandrijfkettingen voor motorfietsen.

Zie 525

Meer zien →