check Gratis verzending vanaf € 119,00
check Retourneren tot 14 dagen
check Betaal over 30 dagen
check Groothandel - B2B

ATV - Quad

Modder, zand en stenen - daar houden we van in de buitenlucht! Als jij er ook van houdt, ben je hier aan het juiste adres. Je vindt hier onderdelen voor je quad en ATV, maar ook kleding, schoenen en accessoires om je off-road passie uit te leven.

Meest populaire producten

Schoenen

Je rijdt off-road, dus je bent je terdege bewust van de belasting die je voeten en schenen kunnen ondervinden als je het urenlang warm hebt. Bij een quad/ATV-laars gaat het er niet alleen om dat je een stijve zool hebt voor stevige ondersteuning en een comfortabele hefboomwerking, het gaat er ook om dat je je benen volledig beschermt als je valt of door uitdagend terrein breekt. Quadschoenen moeten stevig, comfortabel en duurzaam zijn. Er is tenslotte geen veeleisender omgeving voor schoeisel dan off-road. Bekijk ons assortiment quad/ATV laarzen van de beste fabrikanten in de branche. Er staan modellen van merken als Fox, Gaerne, Leatt en Thor op je te wachten.

Kleding

Wanneer je off-road gaat, mag je de juiste kleding niet vergeten. ATV-kleding zorgt ervoor dat je beschermd bent bij een val en voorkomt verrassingen die de off-road voor je in petto heeft. ATV-kleding gaat ook over rijcomfort en volledige vrijheid. Of je nu door de struiken snijdt of een nieuw record vestigt op het circuit, niets houdt je tegen! Neem een kijkje in ons assortiment quadkleding en wapen jezelf voor de off-road met kleding die je veilig, comfortabel en stijlvol houdt als je het warm krijgt.

Motorbril

Een quadbril is een must-have voor elke off-roadfan. Hij beschermt je tegen modder en stenen die onder de wielen van andere voertuigen vandaan vliegen en beschermt je ogen tegen takken, struiken en andere natuurelementen die je schade willen berokkenen terwijl je de weg markeert. Quad/ATV brillen moeten comfortabel zitten, perfect passen en duurzaam zijn. Er is immers geen zacht spel in het veld! Bovendien is het een goed idee om een model te kiezen met een zoeker die niet beslaat tijdens het rijden in de regen of tijdens zware inspanningen, zodat je maximaal zicht hebt.

Rugzakken

Een quadrugzak is de eenvoudigste manier om het essentiële mee te nemen off-road. Water, proviand, navigatie of reservehandschoenen zijn slechts enkele van de dingen die je bij de hand moet hebben als je off-road gaat. Bovendien bieden sommige quad/ATV-rugzakmodellen veel meer dan alleen transportruimte. Een gecertificeerde rugbeschermer, die je veiligheid verhoogt als je het warm krijgt in het terrein, of een ruime camelbak, waarmee je je vloeistoffen kunt bijvullen zonder van de machine af te komen, zijn slechts enkele van de extra's die je moet overwegen bij het kiezen van een rugzak voor je quad.

Onderdelen

Het is niet moeilijk om een nieuw defect te vinden tijdens het crossen of op een motorcrosscircuit. De motor, ophanging, remmen en versnellingsbak zijn slechts enkele van de onderdelen van een quad die het zwaar te verduren krijgen in het terrein. Als je wilt genieten van een veilige, comfortabele en plezierige rit, moet je je richten op systematisch onderhoud en alle storingen continu verhelpen. Dus breng je quad naar de werkplaats, maak gebruik van onze uitgebreide quad onderdelen database en geniet van een volledig werkende machine. Je vindt onderdelen voor quads en ATV's van zowel merkfabrikanten als budgetmodellen, zoals Chinese quads in de 50, 125 en 250 ccm klasse.

Off-road, tractie telt! Quad- en ATV-banden garanderen volledige controle over het voertuig, effectief remmen en de mogelijkheid om agressief van richting te veranderen. Ongeacht waar u uw ATV gebruikt (asfalt, motorcrossbaan of off-road) en uw favoriete ondergrond (modder, zand, stenen of sneeuw), u zult ATV-banden vinden die aan uw behoeften voldoen. Gerenommeerde fabrikanten (waaronder ITP, Duro, SUNF en JOURNEY), hoogwaardige afwerking en duurzame materialen zijn slechts het begin van de lijst met voordelen van de quad- en ATV-banden die je bij Gmoto vindt!

Accessoires

Krijg je het warm in het veld? Dan weet je heel goed dat er van alles kan gebeuren! Als je klaar wilt zijn voor verrassingen tijdens offroad- en motorcrossritten, moet je jezelf uitrusten met quad accessoires. Lieren, gereedschapsaccessoires, ankers, trekbanden of haaksteunen zijn nog maar het begin van de lange lijst quad accessoires die je bij Gmoto vindt. Kies de quad accessoires die je nodig hebt en ga off-road. Het avontuur wacht!

Een quadhelm is een essentieel item dat je mee moet nemen off-road. Hij beschermt je hoofd effectief tegen schade tijdens een val, zorgt ervoor dat je bril goed blijft zitten en beschermt je tegen takken of stenen die onder de wielen van andere voertuigen vandaan vliegen. Bovenal moet een quad/ATV helm veilig zijn (certificering is een must!), comfortabel en goed ventilerend om je comfortabel te houden tijdens veeleisende ritten in warm weer. We hebben een assortiment quadhelmen voor je samengesteld van gerenommeerde fabrikanten, waaronder Leatt, Airoh, IMX, Bell en Thor.

Thermoactief ondergoed

Met thermo ondergoed blijf je thermisch comfortabel tijdens het rijden op koude, warme en regenachtige dagen. De meest geavanceerde modellen, genaaid van innovatieve vezels, verlagen de temperatuur op het lichaam met maar liefst 1 graad Celsius, terwijl dikker thermo ondergoed van merinowol het lichaam zelfs in extreme weersomstandigheden verwarmt. Thermisch ondergoed betekent ook frisheid (zilverionen verminderen de groei van geurveroorzakende bacteriën) en geen wrijving (dankzij de naadloze constructie), wat ook het plezier van off-road quadrijden vergroot.

Ga je voor lange tijd off-road? Dan is het de moeite waard om te investeren in een kofferbak of roltas voor je quad! Een ruime centrale kofferbak of roltas voor je ATV is een eenvoudig recept om alle benodigde uitrusting bij je te hebben tijdens je off-road avonturen. Andere kleren, transportbanden, touwen en andere accessoires zijn slechts enkele van de dingen die je veilig meeneemt in bagage die is ontworpen met quads en ATV's in gedachten. Bekijk ons assortiment centrale reiskoffers, roltassen en bagagetassen voor quad/ATV's, die zich door geen enkel offroadavontuur laten intimideren.