check Gratis verzending vanaf € 119,00
check Retourneren tot 14 dagen
check Betaal over 30 dagen
check Groothandel - B2B
ID: 12479

Crashpad RENNER Yamaha FZ6/S (04-)

€ 59,93 inclusief BTW

Crashpad RENNER Yamaha FZ6/S (04-)

Proucent:
Garantie:
12
Algemene beschrijving
  • Crash pads zijn glijders die de kuip, motor en andere onderdelen van de motor beschermen tijdens een val. Ze zijn gemaakt van een speciale kunststof die de botsenergie absorbeert en de glijdende motorfiets afremt.
  • RENNER crash pads worden vervaardigd op CNC (numeriek bestuurde) machines, wat zorgt voor een zeer goede oppervlaktekwaliteit en nauwkeurigheid. Wij bieden kits aan die klaar zijn om op de motor gemonteerd te worden zonder dat er extra bevestigingen en schroeven nodig zijn.
  • De kit bestaat uit twee sliders (gemaakt van kunststof), steunen van aluminiumlegering, geanodiseerd voor corrosiebescherming en gebeitst, en bevestigingsschroeven. De glijders zijn zwart en de steunen zijn zilverkleurig (natuurlijk aluminium).
  • De sterkte van de bout en schroefdraad is zo gekozen dat de schroefdraad niet afbreekt en het frame op de motor niet verbuigt bij overmatige spanning, bijvoorbeeld doordat de schuivende motor blijft haken aan een stoeprand. De bout zal buigen of breken wanneer er een te grote buigkracht op de glijder wordt uitgeoefend. Zelfs als de glijder afbreekt, is zijn essentiële rol vervuld omdat hij een groot deel van de energie afvoert wanneer de motor het asfalt raakt.
  • Installatie-instructies zijn inbegrepen.
  • Fabrikant: Renner
  • De producten van Renner (voorheen Zipser) zijn al behoorlijk bekend bij onze klanten. De perfect vervaardigde en eenvoudig te monteren crashpads van het bedrijf zijn het meest succesvol. De productie vindt plaats op numeriek bestuurde bewerkingsmachines, waardoor de producten van Renner zich op het eerste gezicht onderscheiden van die van andere fabrikanten.
  • Alle sets worden geleverd met duidelijke montage-instructies en zijn verpakt in een esthetisch aantrekkelijke en praktische doos.
  • Voor alle sets zijn ook reserveonderdelen verkrijgbaar.
  • Land van herkomst - Polen.

Sliders om de kuip, motor en andere onderdelen van de motor te beschermen bij een val. Gemaakt van een speciale kunststof die de botsenergie absorbeert en de glijdende motorfiets afremt. De productie op CNC-machines (computer numerically controlled) garandeert een zeer goede oppervlaktekwaliteit en nauwkeurigheid. Wij bieden kits die klaar zijn om op de motor te worden gemonteerd zonder dat er extra steunen en schroeven nodig zijn.

De kit bestaat uit twee tips (kunststof), steunen van aluminiumlegering, geanodiseerd voor corrosiebescherming en gekleurd, en montageschroeven.

De sterkte van de bout en schroefdraad is zo gekozen dat de schroefdraad niet breekt en het frame van de motor niet verbuigt bij overmatige belasting, bijvoorbeeld doordat de motor over een stoeprand glijdt. De bout zal buigen of breken wanneer er een overmatige buigkracht op de glijder wordt uitgeoefend. Zelfs als de glijder afbreekt, is zijn essentiële rol vervuld omdat hij een groot deel van de energie afvoert wanneer de motorfiets het asfalt raakt.

Past bij

Dit product past op 14 motoren.