check Gratis verzending vanaf € 119,00
check Retourneren tot 14 dagen
check Betaal over 30 dagen
check Groothandel - B2B
De verkoop van dit product is stopgezet.
ID: 489201

Dames mouwloos t-shirt Brubeck Comfort Wol vleeskleur S

€ 19,66 inclusief BTW

Zie T-shirts

Meer zien →

Dames mouwloos t-shirt Brubeck Comfort Wool

Proucent:

Damestops zijn altijd in de mode door hun veelzijdigheid en doordat ze bij veel stijlen passen. Het strapless dames-T-shirt van merinowol garandeert je comfort in elke situatie, ongeacht het tempo van de dag. Heb je een belangrijke zakenbespreking voor de boeg en wil je je zelfverzekerd voelen? Of wil je er goed en aantrekkelijk uitzien op een afspraakje 's avonds? Dan bieden we je ons mouwloze merino T-shirt uit de Comfort Wool collectie, dat zal voldoen aan je behoeften op het gebied van comfort en functionaliteit.

De natuurlijke eigenschappen van merinowol, die over de hele wereld gewaardeerd worden, zijn zachtheid en zachtheid en thermoregulatie. De merinowolvezel is drie keer dunner dan menselijk haar en buigt mee bij contact met de huid, waardoor merino niet krast of bijt. Het neemt geen onaangename geurtjes op. Het merino stretch T-shirt voor dames is gemaakt van een combinatie van functionele vezels en wol, wat resulteert in een gebreide stof met een tweelaagse structuur. Hierdoor wordt vocht dat ontstaat tijdens activiteit of een stressvolle situatie efficiënt afgevoerd van de huid naar het oppervlak, zodat je je fris en droog blijft voelen. De naadloze constructie voorkomt schuren en irritatie, ongeacht de activiteit. Het T-shirt is rekbaar en past zich aan de vorm van je silhouet aan, zodat je vrouwelijkheid wordt benadrukt.

Het merino strapless T-shirt van Brubeck, zal bij je styling passen. Het is ideaal voor casual, jeugdige of sportieve stijlen. Het T-shirt is verkrijgbaar in wit, zwart, crème en tinten. De klassieke kleuren geven je een enorm scala aan mogelijkheden. In de Comfort Wool collectie vind je ook persoonlijk ondergoed van wol en damesshirts met lange mouwen voor koelere dagen.