check Gratis verzending vanaf € 119,00
check Retourneren tot 14 dagen
check Betaal over 30 dagen
check Groothandel - B2B

Betalingen en facturen

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

 

In onze online winkel kunt u een aantal methoden gebruiken om uw bestelling te betalen. Lees er alles over en kies de handigste manier om uw producten te betalen.

 

  • Online overboeking — de populairste betaalmethode, zodra u uw bank hebt geselecteerd, wordt u doorgestuurd naar de inlogpagina en kunt u met één klik uw bestelling betalen. Het voordeel van deze methode is dat uw betaling in een mum van tijd is bijgeschreven, waardoor u snel kunt beginnen met het verwerken van uw bestelling.

  • Google Pay

  • Onder rembours — u betaalt uw bestelling contant bij aflevering.

  • Betaalkaart — veilige betaling met betaalkaart.

  • Traditionele overschrijving — u maakt het geld rechtstreeks vanaf uw bankrekening over naar onze rekening of u betaalt het bij de bank/het postkantoor. Als u voor deze betaalmethode kiest, wordt de bestelling verwerkt op voorwaarde dat de betaling op onze bankrekening is bijgeschreven.

  • PayPal — wereldwijd populaire elektronische betaalmethode.

 

Kan ik een btw-factuur krijgen?

 

Ja, u kunt een btw-factuur ontvangen voor elk product dat wij verkopen. Vink gewoon de juiste optie aan wanneer u uw bestelling plaatst. Onze btw-factuur is gebaseerd op uw bedrijfsnaam, adres en btw-nummer. U ontvangt uw btw-factuur als volgt per e-mail.

 

 

Wat te doen als een btw-factuur fouten bevat?

 

Als de btw-factuur fouten bevat, kunt u een e-mail sturen naar [email protected]. Vermeld het factuurnummer en de fout in het bericht. Onze specialist zal reageren met de volgende stappen.

 

Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om een btw-factuur uit te reiken op basis van een ontvangstbewijs, en dat de correctie van een factuur tijdens het retourneren van goederen een automatische bevestiging van de ondertekening van de corrigerende factuur en de aanvaarding ervan met zich meebrengt.