check Gratis verzending vanaf € 119,00
check Retourneren tot 14 dagen
check Betaal over 30 dagen
check Groothandel - B2B

Mijn account bij Gmoto

Is het account gratis?

 

Ja, het account is gratis. Wij raden u aan om een account aan te maken, zodat u altijd toegang hebt tot uw bestelgeschiedenis en het nog gemakkelijker is om latere aankopen te doen.

 

Hoe maak ik mijn account aan?

 

Een account aanmaken is eenvoudig en kost u slechts een paar minuten. Bekijk hoe u dit moet doen:

 

  1. klik op het pictogram met het teken. U vindt het in de rechterbovenhoek van het scherm, naast het winkelmandje en het zoekpictogram.

  2. klik op de knop "Registreren", die u vindt onder "U heeft geen account".

  3. vul de velden "Verzendgegevens" en "Contact" in. Het veld "Bedrijf/Instelling" is optioneel, u hoeft dit niet in te vullen.

  4. klik op "Registreren" en u bent klaar! Wij sturen een automatisch gegenereerd wachtwoord voor uw account naar het e-mailadres dat u hebt opgegeven. U kunt het wijzigen nadat u voor de eerste keer op uw account bent ingelogd.

 

Hoe wijzig ik mijn accountgegevens?

 

Als u uw gegevens wilt wijzigen, log dan in op uw account en ga naar "Mijn gegevens". Daar kunt u uw afleveradres, contactgegevens en factuurgegevens wijzigen. Zodra u uw nieuwe gegevens hebt ingevoerd, moet u op de knop "Opslaan" klikken.

 

Hoe wijzig ik het wachtwoord van mijn account?

 

Als u uw wachtwoord wilt wijzigen, logt u in op uw account, gaat u naar het tabblad "Wachtwoord" en vult u de velden onder "Wachtwoord opnieuw instellen" in. Zodra u uw nieuwe wachtwoord hebt ingevoerd, klikt u op de knop "Wachtwoord wijzigen".