check Gratis verzending vanaf € 119,00
check Retourneren tot 14 dagen
check Betaal over 30 dagen
check Groothandel - B2B
ID: 654324

JMP 41x575 mm Upside-down telescoopsteunbuis

€ 131,18 inclusief BTW

JMP 41x575 mm Upside-down telescoopsteunbuis

Proucent:
JMP
Algemene beschrijving
  • De telescoopsteunbuizen van JMP zijn gemaakt van speciaal C-Mn mangaanstaal voor een hoge hardheid en lineaire elasticiteit in de lengterichting (hoge elasticiteitsmodulus). Het materiaal is afkomstig van een van de beste staalfabrieken in Europa, die al vele jaren gespecialiseerd is in de productie van ophangbuizen en andere componenten voor hydraulische systemen.
  • Alle JMP telescoopsteunbuizen zijn gecoat met een buitenlaag van technisch chroom van ongeveer 0,03 mm om het werkende glijoppervlak glad, hard en corrosiebestendig te maken, terwijl het daaropvolgende slijpen en polijsten op verschillende gespecialiseerde machines het product krasbestendig maakt.
  • Elk product ondergaat een individuele kwaliteitscontrole. De afmetingen, de kwaliteit van de galvanische coating, de kwaliteit van de zitting van de hulzen en de radiale uitloop worden gecontroleerd.
  • De draagbuizen worden geleverd in een kartonnen verpakking.
  • Fabrikant: JMP
  • JMP (JM Professional) is een lijn van gespecialiseerd gereedschap voor de motorwerkplaats, gereedschap voor algemene doeleinden en een serie reserveonderdelen voor motorreparatie die uitstekende alternatieven zijn voor originele onderdelen.
  • Hoe belangrijk het is om gespecialiseerd werkplaatsgereedschap te hebben, heeft iedereen gezien die wel eens geprobeerd heeft om een motor te repareren met goedkoop marktgereedschap. Het bezit en de kwaliteit van het gereedschap bepalen vaak het succes van zelfs de kleinste reparatie. JMP gereedschap wordt gemaakt met behulp van de nieuwste metaalbewerkingstechnologie. Veel van de gereedschappen zijn bedoeld voor zeer specifieke toepassingen, voornamelijk op het gebied van motor-, brandstofsysteem- en ophangingsreparaties. De JMP-lijn wordt voortdurend uitgebreid, waardoor het assortiment wordt gecompleteerd met gereedschappen voor nieuwe oplossingen die door motorfabrikanten worden gebruikt.

Past bij

Dit product past op 14 motoren.