check Gratis verzending vanaf € 119,00
check Retourneren tot 14 dagen
check Betaal over 30 dagen
check Groothandel - B2B
ID: 650367

Leo Vince SBK Lv One Roestvaststalen Slip On Evo einddemper - 14328E

€ 519,80 inclusief BTW

Leo Vince SBK Lv One Roestvaststalen Slip On Evo einddemper

Proucent:
Producent code:
14328E
Algemene beschrijving
  • Leo Vince SBK uitlaatdemper. Krachtig geluid, prestaties en elegant ontwerp. Deze demper combineert de klassieke stijlelementen van deze traditionele Italiaanse fabrikant perfect met de hedendaagse mode.
  • De behuizing bestaat uit gezandstraald roestvrij staal, is zeer dun maar slagvast, ovale doorsnede. Alle lassen van de demper zijn TIG gelast.
  • Fabrikant: LeoVince
  • LeoVince is opgericht in 1987 als onderdeel van de Sito Group, die meer dan 50 jaar ervaring heeft. Vanaf het begin heeft LeoVince zich gericht op de productie van uitlaatsystemen voor motorfietsen, en sinds 1999 ook voor twee- en viertakt scooters van verschillende merken. Sinds 2001 is het assortiment aangevuld met modellen voor enduro-cross motoren. De ontwikkelingsafdeling van het bedrijf is momenteel gevestigd in de Verenigde Staten, wat garandeert dat nieuwe modellen dempers vrijwel gelijktijdig met de première van de motorfiets waarvoor ze bedoeld zijn op de markt verschijnen. Ons aanbod omvat uitlaatsystemen en scooteraccessoires zoals variatorrollen.
  • Land van herkomst - Italië

Past bij

Dit product past op 5 motoren.

KTM

Zie Standaard

Meer zien →