check Gratis verzending vanaf € 119,00
check Retourneren tot 14 dagen
check Betaal over 30 dagen
check Groothandel - B2B
ID: 546006

Oliepomp met tandwieltanden en tussenringen 84-91 HVHP S&S Cycle - 31-6307

€ 956,58 inclusief BTW

Hoog volume/hogedruk (hvhp) gepolijste tweezijdige oliepompen

Proucent:
Producent code:
31-6307
Algemene beschrijving
  • HVHP oliepompen hebben een nieuw tandwielprofiel met minder tanden maar grotere diameters, waardoor een groter olievolume aan zowel de aanvoer- als retourzijde van de pomp wordt verkregen.
  • Tandwielen aan de aanvoerzijde zijn 9% breder dan fabrieks tandwielen
  • De retourtandwielen zijn 28% breder dan de fabriekstandwielen om ervoor te zorgen dat de extra olie die naar de motor wordt gevoerd, wordt verwijderd en teruggevoerd naar het oliereservoir, waardoor de hoeveelheid olie in de ontluchting van het carter wordt verminderd.
  • Sets bevatten aanvoertandwielen, retourtandwielen, aandrijfas, aandrijfassleutels, borgringen voor aandrijfas, retourkogel, retourkogelveer, drukklepveer, afdekbouten met pakkingringen, diverse slangfittingen, pluggen, bouten, pakkingen, montagehardware, aandrijftandwiel van oliepomp, rondsel van oliepomp, rondsel van oliepomp, ontluchtingstandwiel van S&S, een set vulringen en instructies.
  • Oliepompen bevatten alleen aanvoertandwielen, retourtandwielen, spieën voor de aandrijfas, borgringen voor de aandrijfas, retourkogel, retourkogelveer, drukventielveer, dekselschroeven met O-ringen, diverse slangfittingen, pluggen, schroeven, pakkingen, bevestigingsmateriaal en instructies.
  • Gefabriceerd in de VS.

Rondselas tandwielen inbegrepen

Past bij

Dit product past op 105 motoren.

Zie Complete oliepompen

Meer zien →