check Gratis verzending vanaf € 119,00
check Retourneren tot 14 dagen
check Betaal over 30 dagen
check Groothandel - B2B
ID: 658187

Olietemperatuurindicator JMP V.2020 20x2.5 mm

€ 38,35 inclusief BTW

Olietemperatuurindicator JMP V.2020 20x2.5 mm

Proucent:
JMP
Algemene beschrijving
  • De olietemperatuurmeter kan op de plaats van de peilstok worden geplaatst om het oliepeil te meten. Dit is de perfecte oplossing voor degenen die geen andere temperatuurmeters op hun motor hebben, bijvoorbeeld in de console.
  • De meters zijn toegewezen aan de motoren. Gebruik de toewijzingen om bestelfouten te voorkomen. Vergelijk niettemin de lengte van de peilstok en de schroefdraad op de plug met de schroefdraad van de richtingaanwijzer voordat u deze monteert.
  • Fabrikant: JMP
  • JMP (JM Professional) is een lijn van gespecialiseerd motorwerkplaatsgereedschap, gereedschap voor algemene doeleinden en vele reserveonderdelen voor motorreparatie die uitstekende alternatieven zijn voor originele onderdelen.
  • Hoe belangrijk het is om gespecialiseerd werkplaatsgereedschap te hebben, heeft iedereen gezien die wel eens geprobeerd heeft om een motor te repareren met goedkoop marktgereedschap. Het bezit en de kwaliteit van het gereedschap bepalen vaak het succes van zelfs de kleinste reparatie. JMP gereedschap wordt gemaakt met behulp van de nieuwste metaalbewerkingstechnologie. Veel van de gereedschappen zijn bedoeld voor zeer specifieke toepassingen, voornamelijk op het gebied van motor-, brandstofsysteem- en ophangingsreparaties. De JMP-lijn wordt voortdurend uitgebreid, waardoor het assortiment wordt gecompleteerd met gereedschappen voor nieuwe oplossingen die door motorfabrikanten worden gebruikt.

Past bij

Dit product past op 106 motoren.