check Gratis verzending vanaf € 119,00
check Retourneren tot 14 dagen
check Betaal over 30 dagen
check Groothandel - B2B
ID: 613252

Risk Racing Lock & Load Pro standaardstandaard - 77849-N

€ 336,84 inclusief BTW

RISK RACING Vergrendelen & laden Pro standaard

Proucent:
Producent code:
77849-N
Algemene beschrijving
  • Vervoer je motor zonder gordel!
  • RISK RACING Lock-N-Load Pro systemen zijn volledig verstelbaar in zowel breedte als hoogte. Hierdoor zijn ze geschikt voor een veel breder scala aan motoren, van 85cc tot grote cilinders tot 140 kg. Gebruikers stellen gewoon de juiste breedte in, schuiven de motor in het systeem en drukken de ratelbekken naar beneden totdat de motor vastzit. Dit nieuwe systeem kent weinig beperkingen en kan een hele reeks motoren trekken, van een 50cc Cobra tot een KTM 690 Enduro!
  • Het pakt de motor vast bij de voetsteunen zodat de voor- en achterkant van de motor vastzitten. Het systeem verdeelt de belasting over beide ophangingen, waardoor doorgebrande vorkafdichtingen tot een minimum worden beperkt. Er zijn geen spanbanden of wielblokken nodig, wat een enorme ruimtebesparing oplevert bij het vervoeren van motoren in vrachtwagens, bestelwagens, aanhangers of transportmiddelen. Het systeem maakt het positioneren van fietsen en het trianguleren van het riemennetwerk overbodig. Fietsers kunnen de fietsen zelfs naast elkaar plaatsen om nog meer ruimte te besparen voor extra apparatuur.
  • Dit transportsysteem van de volgende generatie is gemaakt van geëxtrudeerd aluminium. Het aluminium materiaal is niet alleen duurzaam maar ook extreem licht, en dankzij het geëxtrudeerde ontwerp kunnen de steunen in slechts enkele seconden van de vrachtwagen, bestelwagen of aanhanger worden verwijderd, zodat alleen de vlakke aluminium bodemplaat overblijft. De benodigde bevestigingsmaterialen zijn inbegrepen.

Zie Professionele hefbruggen

Meer zien →