Menu

Product zoeken

Hoe vind ik een bepaald product in de online winkel?

 

In onze online winkel kunt u op drie manieren naar producten zoeken. Ontdek ze allemaal en beslis welke voor u het handigst is.

 

  • Zoekmachine op motormodel - als u op zoek bent naar onderdelen en accessoires voor een specifieke motor, worden uw zoekresultaten beperkt tot producten die overeenkomen met het door u opgegeven motormodel. Het gebruik van de zoekmachine op motormodel vermindert de tijd die nodig is om de juiste onderdelen en accessoires te vinden aanzienlijk.

  • Tekst zoekmachine — de beste manier om te zoeken als u de exacte productnaam of -code kent. Ook handig als u producten van een bepaalde producent zoekt.

  • Zoeken op categorie — gebruik het als u door ons aanbod binnen een categorie wilt bladeren, producten wilt vergelijken of informatie wilt over prijzen en verschillende varianten van producten waarin u geïnteresseerd bent.

 

Zie onze handleiding “Hoe zoek ik producten in een online winkel? Stap-voor-stap handleiding” en leer elke zoekopdracht in detail kennen.

 

Hoe vind ik onderdelen of accessoires voor mijn motor?

Het vinden van onderdelen en accessoires voor uw motor neemt slechts enkele ogenblikken in beslag. Bekijk de presentatie en leer hoe u in slechts enkele stappen toegang krijgt tot het uitgebreide assortiment motoronderdelen en -accessoires.

 

Zie onze handleiding “Hoe zoek ik producten in een online winkel? Stap-voor-stap handleiding” en leer elke zoekopdracht in detail kennen.

 

Hoe gebruik ik de tekstzoekmachine?

U vindt de tekstzoekmachine bovenaan de website (rechts naast ons logo). Voer een zoekterm in waarin u geïnteresseerd bent - bijvoorbeeld de exacte productnaam (bijv. NGK LMAR8L), een algemene productgroepnaam met de naam van de producent (bijv. NGK bougie), een algemene productgroepnaam (bijv. bougie) of een algemene productgroepnaam met de naam van de motor (bijv. Yamaha XT 600 bougie) - klik op enter/zoeken en blader door de zoekresultaten om de beste producten te vinden!

 

U kunt ook een product-ID of een willekeurige zin in de tekstzoekfunctie invoeren (vooral handig als u de exacte naam van het product dat u zoekt niet weet).

 

Zie onze handleiding “Hoe zoek ik producten in een online winkel? Stap-voor-stap handleiding” leer hoe de tekstzoekmachine goed te gebruiken.

 

Waar kan ik het product ID vinden?

 

Het product ID is een uniek nummer dat wij aan de producten in ons assortiment toekennen. U vindt het onder de miniatuurafbeelding van het product (zie afbeelding) of in de url van de pagina, bijv.