check Gratis verzending vanaf € 119,00
check Retourneren tot 14 dagen
check Betaal over 30 dagen
check Groothandel - B2B

Scooter - brommer

Begin je aan je motoravontuur? Pendel je elke dag naar je werk of naar de universiteit? Hier vind je alles wat elke scooter- of brommerbezitter nodig heeft!

Meest populaire producten

Schoenen

Laten we eerlijk zijn: op een scooter of brommer rijden met gewone laarzen is niet een van de meest verantwoorde dingen die je kunt doen achter het stuur van een motor. Motorlaarzen die zijn ontworpen met het oog op kleine eenwielers houden je voeten niet alleen veilig, ze zijn ook comfortabel en zien er geweldig uit! Je kunt kiezen voor motorschoenen, lage sportschoenen of trappers met een militaire flair. Welke motorlaarzen je ook kiest, je weet zeker dat je een goede investering hebt gedaan in je veiligheid, comfort en stijl!

Kleding

Motorkleding is de eenvoudigste manier om je comfort en veiligheid te verhogen tijdens het rijden op je scooter of brommer. Je kunt kiezen uit honderden leren en textiele motorjassen, broeken en shirts, waarmee je een unieke look creëert die je elke dag met een glimlach op je gezicht zult dragen! Op weg naar je werk of naar school zul je waterbestendige membranen, duurzame beschermers en styling waarderen, zodat je je een echte motorrijder voelt. Bekijk onze selectie motorkleding voor scooter en brommer en vergeet het rijden in gewone kleding!

Rugzakken

Een motorrugzak voor je scooter of brommer is een accessoire dat je leven in de stad en reizen over korte afstanden veel gemakkelijker maakt. Je kunt er je laptop, documenten, camera, spullen voor een dagje uit, dagelijkse boodschappen en al het andere dat je elke dag op je eenwieler meeneemt in opbergen. Een motorrugzak is ook een investering in unieke stijl. Door ermee op je werk of op school te verschijnen, geef je aan dat motorrijden je passie is. Kies een van de motorrugzakken voor je scooter of brommer en ga op weg om de stad te veroveren!

Onderdelen

Scooters en bromfietsen zijn veruit de meest gebruikte eenwielers op de Poolse wegen. Dat is niet verwonderlijk: ze roken weinig, zijn licht om op te rijden en hun reparatie en onderhoud slokken niet het leeuwendeel van je loon op. Motorfietsonderdelen voor scooters en bromfietsen, die je bij Gmoto vindt, zijn een garantie dat je dagelijkse woon-werkverkeer en weekenduitstapjes niet gepaard gaan met onverwachte pech die je plannen in de war schopt. Bovendien vind je in ons aanbod tuningonderdelen om de prestaties van je scooter of brommer te verhogen.

De band is het enige onderdeel van een scooter/brommer dat in direct contact komt met de weg. Daarom is het zo belangrijk dat de motorbanden op je machine in onberispelijke staat zijn. Hoe snel je scooter of brommer ook is, je moet niet vergeten om ze regelmatig te vervangen en om ze goed te behandelen tijdens de winterstalling (er kunnen vervormingen optreden tijdens een lange stilstand). Een goede motorband voor je scooter/brommer zorgt voor goede tractie, een korte remweg en voldoende grip op nat wegdek. Bekijk onze motorbanden voor scooters en bromfietsen en garandeer je veiligheid op de weg!

Accessoires

Motoraccessoires voor scooters en bromfietsen zijn een eenvoudige manier om het rijden op je eenwieler comfortabeler en veiliger te maken. Een telefoon- of navigatiehouder, stuurkappen, verwarmde handvatten en zadelhoezen en antidiefstalvoorzieningen zijn slechts het begin van de lijst met accessoires die je op je machine kunt installeren. Pas je scooter of brommer aan voor dagelijks woon-werkverkeer en weekendtripjes buiten de stad en ga op pad!

Garage producten

Scooters en bromfietsen hebben, net als grotere motorfietsen, regelmatig onderhoud en reparaties nodig. Zonder een goed uitgeruste garage kun je de motorolie of een doorgebrande lamp niet vervangen, laat staan grote reparaties waarbij de motor, remmen of ophanging gedemonteerd moeten worden. Het is een goed idee om een set basisgereedschap bij de hand te hebben (je kunt ze zelf samenstellen of kiezen voor een van de kant-en-klare sets die in onze winkel verkrijgbaar zijn) om je scooter of brommer in goede staat te houden, zowel tijdens de winter als tijdens tochten of dagelijks gebruik.

Lifestyle - Casual - vrijetijdskleding

Wil je elke dag laten zien dat je een motorrijder bent? Er is geen betere manier dan met alledaagse motorkleding! Hier vind je onder andere t-shirts, sweaters, shirts en petten met motormotief van de beste merken uit de motorwereld. Je kunt kiezen uit honderden producten van fabrikanten als Fox, Diverse, Davca, Broger en VR46. Kies je favoriete T-shirt, creëer een motorlook en maak indruk waar je ook gaat!

Algemene producten

Op zoek naar onderdelen om je scooter of brommer te repareren? Of misschien wil je de prestaties van je vijftig upgraden, zodat je kunt genieten van een betere acceleratie en een hogere topsnelheid? Bij Gmoto vind je alles wat je nodig hebt om je eenwieler met een glimlach op je gezicht te gebruiken. Bekijk ons uitgebreide assortiment motoronderdelen, accessoires en chemie voor instapmodellen eenwielers en scooters.

Een motorhelm voor een scooter of brommer moet aan dezelfde eisen voldoen als een helmschaal voor een volwaardige eenwieler. Veiligheid en comfort zijn essentieel, ongeacht de capaciteit of het vermogen van de machine die je bezit. Onderschat je veiligheid niet als je naar je werk of school gaat. Het is de moeite waard om hier aandacht aan te besteden, zelfs als de bestemming dichtbij is. In de stad en op kortere afstanden werken open helmen en kaakhelmen goed, omdat ze een uitstekende ventilatie en draagcomfort bieden dankzij hun open ontwerp (of de mogelijkheid om de kaak op te tillen).

Wie zegt dat je niet op een scooter of brommer kunt reizen? We kennen mensen die de wereld rond zijn gereisd op hun vijftiger, dus niets houdt jou tegen om hetzelfde te doen! Het is raadzaam om je goed voor te bereiden op zo'n onderneming en je motor uit te rusten met motorbagage om al je spullen veilig en comfortabel te vervoeren. Centrale koffer, zijkoffers, motortassen, roltassen of fietstassen? Er is genoeg om uit te kiezen, zodat je je goed kunt voorbereiden op elke reis. Bereid je scooter of brommer voor en vertrek op een reis die je je nog jaren zult herinneren.

Handschoenen

Als je op een scooter of brommer rijdt, is het de moeite waard om je handen goed te beschermen. Als we vallen, proberen we met onze handen reflexmatig het momentum van de botsing met de stoep te verminderen, dus motorhandschoenen zijn een must als je achter het stuur van een eenwieler kruipt. Motorhandschoenen zorgen ook voor meer comfort (o.a. bescherming van je handen tegen kou, regen en schaafwonden) en plezier (beter gevoel voor je machine) tijdens het rijden op een scooter of brommer. Bekijk onze suggesties voor motorhandschoenen en ga de stad in!