check Gratis verzending vanaf € 119,00
check Retourneren tot 14 dagen
check Betaal over 30 dagen
check Groothandel - B2B

SSV/UTV's

SSV's, Buggy's en ATV's zijn machines die veel off-roadplezier bieden. Voor volledig rijplezier en een hoog veiligheidsniveau hebben we een assortiment off-road onderdelen, kleding en accessoires voor je samengesteld.

Meest populaire producten

Schoenen

Iedereen die wel eens off-road heeft gereden, weet hoe onvoorspelbaar deze sport is. Vallen, stenen die onder de wielen van andere motoren vandaan vliegen en voetsteunen die in de voet graven na elke landing op een onzekere ondergrond - dit zijn slechts enkele van de gevaren waar cross/enduro motorlaarzen mee te maken krijgen. Een goede crosslaars moet het enkelgewricht beschermen tegen verstuikingen en ontwrichtingen, een zool hebben waarmee de voeten stevig op de voetsteunen rusten en ergonomisch ontworpen zijn zodat het bedienen van de schakel- en remhendels geen enkel probleem is. Bij motor enduro laarzen en crosslaarzen gaat het natuurlijk niet alleen om veiligheid, maar ook om draagcomfort. Let bij het kiezen van enduro/cross motorlaarzen op de pasvorm voor de voet, het ventilatiesysteem en het soort materiaal dat aan de binnenkant is gebruikt. Vergeet de stijl niet! Cross/enduro laarzen moeten er goed uitzien. Wat je garderobe voor motor en off-road ook is, je zult zeker de juiste cross-/enduroschoenen vinden. Fabrikanten concurreren niet alleen op de kwaliteit van de gebruikte materialen en innovatieve oplossingen, maar ook op het ontwerp en de kleurvarianten van cross/enduro laarzen. Felle kleuren, gedempte vintage tinten of misschien klassiek zwart met chromen gespen? Qua keuze overtreffen cross- en enduroschoenen alle verwachtingen.

Kleding

Rijd je off-road? Dan moet je jezelf uitrusten met goede endurokleding die je comfortabel en veilig houdt terwijl je het warm hebt. Let bij het kiezen van endurokleding op verschillende factoren, waaronder comfort, ontwerp en bouwkwaliteit. Je moet echter niet vergeten dat enduro- of crosskleding in de eerste plaats letsel bij vallen of door de struiken waden zo veel mogelijk moet beperken. Let daarom bij het zoeken naar de endurokleding van je dromen op de certificeringen en materialen van de beschermers/protectors in buffers, kniebeschermers, orthesen, bepantsering, enz. Vergeet niet dat crosskleding niet alleen protectoren zijn, maar ook handschoenen, blouses, broeken en jassen. In hun geval kun je helemaal los gaan met stijl en specifieke kledingstukken afstemmen op bijvoorbeeld je motor. Enduro/crosskleding heeft altijd verrast met zijn kleurencombinaties en design, waardoor het zich onderscheidt van motorkleding die is ontworpen voor asfaltwegen of lange afstanden. Met crosskleding kun je 100% van je karakter laten zien en opvallen op de motorcrossbaan of in het veld met een unieke look - met onze kleding maak je indruk! Je vindt cross- en endurokleding van verschillende gerenommeerde fabrikanten zoals Fox, Leatt en Thor.

Motorbril

Een crossbril is een essentieel onderdeel voor iedereen die off-road gaat. Hij biedt zowel veiligheid als comfort tijdens het offroadrijden. Endurobrillen moeten een krasbestendig vizier hebben en een breakaway-bevestiging die het volledige zicht in een fractie van een seconde herstelt - we kunnen ons geen wedstrijd zonder voorstellen! Je zult ook de goede luchtdichtheid van de crossbril waarderen tijdens het rijden in moeilijke omstandigheden. De vorm van het frame en het afdichtende schuim minimaliseren de druk en beperken het binnendringen van stof onder de bril. Let bij het kiezen van de endurobril van je dromen ook op de band. Deze moet stevig zijn en een siliconen coating hebben zodat de cross/endurobril goed op je helm blijft zitten.

Ga je off-road of naar het motorcrosscircuit? Dan heb je een stevige crosshelm nodig die een hoog niveau van veiligheid en rijcomfort biedt. Goede helmen voor corss worden gekenmerkt door een laag gewicht, een effectief ventilatiesysteem en een degelijke constructie (bijvoorbeeld een meerlaagse schaal van verschillende vezels). Bovendien moeten cross- en endurohelmen een vizier hebben dat bescherming biedt tegen de zon en tegen steentjes die onder de wielen van andere motoren vandaan vliegen, waardoor de rijveiligheid toeneemt. Let bij het kiezen van de enduro/crosshelm van je dromen ook op de bevestiging. Velen van ons kunnen zich niet voorstellen off-road te rijden zonder een DD-sluiting - gelukkig is dit een zeer populaire oplossing. Al met al draait het bij crosshelmen niet alleen om stijl, zodat je opvalt in het veld en op de motorcrossbaan, maar vooral om veiligheid en comfort tijdens het rijden buiten de gebaande paden.

Thermoactief ondergoed

Thermisch ondergoed wint al enkele jaren aan populariteit onder off-road motorrijders. Aanvankelijk richtten fabrikanten hun producten op degenen die bij kouder weer op pad gingen, maar na verloop van tijd is er thermisch ondergoed op de markt gekomen om het thermisch comfort zelfs in de zomerhitte te verhogen. Tegenwoordig is thermisch ondergoed een geavanceerd product dat een onmisbare eerste laag motoruitrusting vormt, zowel voor cross- en enduro-rijders als voor motorrijders op de weg. Thermo ondergoed voert vocht effectief af naar buiten, wat in combinatie met ventilatiezones en een naadloze constructie zorgt voor een hoog niveau van comfort, ongeacht het terrein of het rijtempo. Bovendien is thermo ondergoed tijdens een enduro-uitstap goed te combineren met andere activiteiten, zodat je vol vertrouwen kunt gaan wandelen of klimmen zonder je om te kleden. Anderzijds is thermo ondergoed onmisbaar als je gaat skiën of snowboarden, vooral sets gemaakt van merinowol.

Beschermers

Kruisbeschermers zijn essentieel als je heelhuids terug wilt komen van een off-roadtocht en je off-roadhobby wilt kunnen voortzetten. Beschermers, orthesen, buffers, nekstabilisatoren en bepantsering - de keuze aan kruisbeschermers is enorm, wat betekent dat er ook genoeg manieren zijn om de veiligheid te vergroten. De populairste enduro-beschermers zijn van merken als Fox, Leatt en Acerbis. Let bij het kiezen van crossbeschermers op de certificering van de beschermer, het ventilatiesysteem en de bouwkwaliteit. Onthoud dat hoe harder je rijdt en hoe indrukwekkender de acties zijn die je op de motorcrossbaan uitvoert, hoe meer je jezelf moet wapenen en naar duurdere crossbeschermers moet grijpen. Andere criteria bij het kopen van enduro-beschermers zijn de bevestigingssystemen en het uiterlijk. Net als andere cross-/endurobeschermers (zoals helmen en laarzen) hebben ook crossbeschermers een fenomenale styling en gevarieerde kleurvarianten.

Accessoires

Buggy, SSV en UTV zijn voertuigen die ons veel plezier bieden in off-road omgevingen. Ongeacht het merk van je SSV, UTV of buggy in de garage, kan accessoire-uitrusting van pas komen. Hiermee kun je je machine aanpassen voor werk, navigatie in specifieke terreinen of deelname aan wedstrijden. In ons assortiment vind je onder andere reistassen, veiligheidsgordelsystemen, accessoire bumpers en daken, montagebeugels voor startnummers en vlaggen, spiegels, ramen en houders voor wapens. Aarzel niet om je SSV, UTV of buggy klaar te maken voor avonturen op elk terrein!

Onderdelen

Als je op zoek bent naar intense sensaties in off-road omgevingen, moet je voertuig in uitstekende technische staat verkeren; anders kan je UTV, SSV of buggy de veeleisende omstandigheden niet aan. In ons assortiment vind je reserveonderdelen en verbruiksmaterialen van de beste fabrikanten op de markt. Motoronderdelen (inclusief zuigers, kleppen en bougies), remmen, chassiscomponenten (waaronder stuurkogels, aandrijfassen en remschijven) en ophangingsonderdelen zijn slechts een fractie van wat je in onze winkel voor SSV, UTV en buggy's kunt vinden. Zorg met ons voor je veiligheid en comfort buiten de gebaande paden.