check Gratis verzending vanaf € 119,00
check Retourneren tot 14 dagen
check Betaal over 30 dagen
check Groothandel - B2B
ID: 525567

Stoel - bank zwart leder Drag Specialties - 0810-1542

€ 837,95 inclusief BTW

alert information icon

Product beschikbaar op speciale bestelling. Levertijd kan met 21 dagen worden vertraagd. Geen retour mogelijk.

Laag profiel touringzadel

Proucent:
Producent code:
0810-1542
Algemene beschrijving
  • Reflecterend leer in het zitgedeelte en vinyl van automobielkwaliteit aan de zijkanten; gepatenteerd proces verlaagt de oppervlaktetemperatuur met wel 25°F voor een koelere stoel, grotere duurzaamheid en langere levensduur in vergelijking met traditioneel leer of vinyl.
  • Laag profielontwerp met voorgevormd flexibel urethaanschuim aan de binnenkant voor een betere zitpositie en maximaal comfort.
  • Thermogevormde 3/16" ABS stoelbasis zorgt voor een superieure pasvorm, terwijl de volledig gevoerde onderkant met rubberen stootranden het lakwerk beschermt
  • De interne EZ Glide-systemen van de stoelen hebben vrijwel geen contact met de metalen vergrendelingsstangen van de rugleuning; de stangen zijn stevig op hun plaats gehangen met behulp van synthetische composieten die corrosie en slijtage vrijwel uitsluiten.
  • De optionele rugleuningen hebben een zonreflecterende lederen bekleding en tal van vrijwel contactloze functies voor verticale verstelling en verstelling van het kussen voor/achter. Alle rugleuningen kunnen in beide posities worden gebruikt en worden apart verkocht.
  • Gefabriceerd in de VS.

Het is geen reflecterende huid
Het zitgedeelte maakt gebruik van 1" schuim met een lagere dichtheid voor meer comfort

Past bij

Dit product past op 28 motoren.

Zie Complete banken

Meer zien →