check Gratis verzending vanaf € 119,00
check Retourneren tot 14 dagen
check Betaal over 30 dagen
check Groothandel - B2B
ID: 2742822

Stuurspiegels Highsider Wave rood - 301-4922

€ 136,43 inclusief BTW

Stuurspiegels Highsider Wave (paar)

Proucent:
Producent code:
301-4922
Algemene beschrijving
  • HIGHSIDER Wave stuurspiegel, NL-goedgekeurd Een modern maar klassiek ontwerp met veelzijdige verstelmogelijkheden.
  • De HIGHSIDER Wave stuurspiegels vormen een visuele aanvulling op elk model motorfiets in zilver, zwart, rood of goud. Kleine gekleurde accenten tussen de spiegelkop en de arm geven kleur aan je machine. De asymmetrische vorm en CNC-gefreesde lijnen van de behuizing creëren zowel een moderne als klassieke look.
  • De stuurspiegel heeft verschillende verstelmogelijkheden en kan op verschillende manieren op de motor worden gemonteerd. Vanaf de stuurkant gezien kan hij naar boven of naar beneden worden gemonteerd. Naar de klem toe kan de spiegelarm zijwaarts worden gedraaid met behulp van een verstelbaar scharnier en het kogelgewricht op de spiegelbehuizing kan in een hoek worden versteld voor optimaal zicht naar achteren. De asymmetrische spiegelkop kan naar wens worden aangepast en kan 180 graden worden gedraaid. Past op alle sturen met een buitendiameter van 7/8 inch en 1 inch.
  • ONZE TIP: De stuurgewichten uit de HIGHSIDER WAVE-serie zijn de ideale bevestiging voor stuurspiegels met een externe klem en positioneren de spiegels nog beter in het zicht. De stuurgewichten zijn ook verkrijgbaar in spiegelkleurcombinaties.
  • Afmetingen:A Breedte kop: 124 mmB Kophoogte: 86 mmC Totale breedte: 175 mmD Totale hoogte: 125 mmD Stuurpenlengte: ca. 90 mm voor montageklem.Gewicht: 200 g
  • Leveringsomvang: 1 paar inclusief reduceerringen voor 1 inch en 7/8 inch.

Zie Universele spiegels

Meer zien →