Menu

Over ons

Over onsWij zijn er voor oldtimer motorliefhebbers, motortoeristen en ontdekkingsreizigers, liefhebbers van snel rijden maar ook van modderige paden. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat iedereen, ongeacht het type motor, op één plek alles vindt wat hij of zij nodig heeft. Ook wij zijn ooit ons avontuur met motoren begonnen, dus we weten hoe moeilijk de eerste stappen bij het kiezen van de juiste onderdelen, accessoires, helm of motorkleding kunnen zijn. Onder ons bevinden zich succesvolle enduro-rijders, liefhebbers van snelle motoren, reizigers en liefhebbers die lange avonden in de garage doorbrengen. En ieder van ons is hier om onze kennis en ervaring met u te delen.Hoe is het begonnen?We zijn begonnen in een kleine kamer op de zolder van het ouderlijk huis. In die tijd zat de oprichter van de winkel nog op de middelbare school en het productassortiment van Gmoto was beperkt tot onderdelen voor een paar modellen vintage motoren. Het bedrijf werd in 2009 geregistreerd, maar in 2013 kwam de doorbraak toen de oprichter van de winkel zijn krachten bundelde met zijn oudere broer, aan wie we de automatisering van de winkel te danken hebben.Momenteel hebben we bijna 2.000.000 producten voor meer dan 335 motormerken en ons team bestaat uit meer dan 100 specialisten. Het hoofdkantoor van Gmoto bestaat niet alleen uit een ultramodern magazijn dat ons in staat stelt om bestellingen snel te verwerken, maar ook uit een stationaire motorzaak en kantoren vol motorliefhebbers.Waarom wij?

 

Sinds 2009 is er veel veranderd, maar onze waarden zijn hetzelfde gebleven. We weten nog steeds wat onze motivatie was toen we Gmoto oprichtten en we koesteren die motivatie voortdurend. Ontdek onze sterke punten.Snelle levering

 

Elke bestelling, ongeacht de waarde ervan, is even belangrijk voor ons, en daarom werken we samen met de beste leveranciers - DPD en InPost. Samen bezorgen we pakketten in een mum van tijd in elke uithoek van Nederland.

 

Tevredenheid over de aankopen

 

U bent voor ons de hele tijd klant - zelfs nadat u uw bestelling hebt ontvangen, dus als u toch vindt dat het product dat u hebt gekocht "het niet is", kunt u de goederen snel en gratis retourneren of ruilen met behulp van het ""Vriendelijk formulier"". Wij geven om uw tevredenheid over uw aankoop, dus u kunt op ons rekenen!

 

Uitgebreid aanbod

 

Wij hebben bijna 2.000.000 producten in ons assortiment. Dit betekent dat u niet alleen onderdelen en accessoires voor het repareren en onderhouden van uw motor vindt, maar ook alles voor uzelf - helmen, kleding, laarzen en gadgets zijn nog maar het begin! We voegen dagelijks producten toe en breiden het assortiment uit met nieuwe merken. Zo hoeft u niet bij verschillende winkels te winkelen en bespaart u op bezorgkosten.

 

Professioneel advies

 

Ongeacht of u een nieuwe accu nodig hebt, de perfecte jas wilt kiezen voor een komende tocht of meedoet aan uw eerste enduro-evenement en niet weet waar u moet beginnen met de voorbereiding - wij kunnen u helpen! Meer dan 100 specialisten staan klaar om uw vragen te beantwoorden en de beste producten voor u te vinden.