check Gratis verzending vanaf € 119,00
check Retourneren tot 14 dagen
check Betaal over 30 dagen
check Groothandel - B2B
ID: 649882

ZF Sachs Performance Sintermetaal BMW koppelingsplaat - 1864 002 996

€ 484,59 inclusief BTW

alert information icon

Product beschikbaar op speciale bestelling. Levertijd kan met 7 dagen worden vertraagd. Geen retour mogelijk.

ZF Sachs Performance Sintermetaal BMW koppelingsplaat

Proucent:
Producent code:
1864 002 996
Algemene beschrijving
  • Bij onderhoud adviseren wij speciaal vet van ZF Sachs: 557.81.50
  • SACHS Performance sintermetalen koppelingsplaat.
  • De koppelingsplaat voor accessoires is gemaakt van gesinterd metaal met een ongelooflijke weerstand tegen hoge temperaturen. Het speciale ontwerp van de plaat is gevormd om warmte efficiënter af te voeren (dan de originele plaat). Dit is cruciaal wanneer je de motor uit modder of opgestuwd zand probeert te sturen.
  • De wrijvingsoppervlakken zijn gemaakt van gesinterd materiaal en tijdens de warmtebehandeling van het hele onderdeel zonder klinknagels aan de steunplaat bevestigd. Ze worden gekenmerkt door een wrijvingscoëfficiënt die ongeveer 40% hoger is dan die van organische materialen. Hierdoor werkt de koppeling zeer nauwkeurig bij alle bedrijfstemperaturen. Er kan ook een aanzienlijk hoger koppel worden overgebracht.
  • Het product werd ontwikkeld door de speciale engineeringcel voor sportoplossingen van SACHS, bekend om zijn producten voor de BMW "M"-series.
  • De kit bevat ook een zakje vet om de spline te beschermen.
  • Fabrikant: SACHS
  • De geschiedenis van ZF SACHS vindt zijn oorsprong in de fietsindustrie. Ernst Sachs (1867-1932) was de uitvinder van de fietstorpedo. Na verloop van tijd, na vele transformaties, werd het bedrijf toonaangevend in de productie van eerste montageapparatuur voor motorfietsen en auto's. De belangrijkste leveringslijnen zijn ophangingscomponenten voor auto's en complete koppelingen voor motorfietsen, evenals (multi-massa en viskeuze) koppelingen voor auto's, bestelwagens en vrachtwagens. In ons aanbod vind je koppelingsonderdelen voor BMW-motoren.

Past bij

Dit product past op 214 motoren.

BMW

Zie Koppelingsplaten

Meer zien →