check Gratis verzending vanaf € 119,00
check Retourneren tot 14 dagen
check Betaal over 30 dagen
check Groothandel - B2B

voor Adventure-motoren

Vind je het leuk om onbekend terrein te verkennen en nieuwe routes uit te stippelen? Hier vind je alles wat jij en je motor nodig hebben om de zwaarste expedities te voltooien.

Meest populaire producten

Schoenen

Oversteken van rivieren, fascinerende singletracks op dorre steppen en zware beklimmingen in bergen waarvan gedacht wordt dat de wereld ze vergeten is. Dit zijn maar een paar van de omstandigheden waar je droogvoets uit moet komen tijdens een expeditie. Adventure motorlaarzen moeten sterk, waterdicht en veilig zijn; je weet immers nooit wat het avontuur aan de andere kant van de wereld zal brengen. We hebben een assortiment motorlaarzen voor je die voorbereid zijn op de zwaarste uitdagingen, die we zelf hebben getest tijdens enduro- en avontuurlijke expedities naar onder andere Kirgizië, Mongolië, Roemenië, Tadzjikistan en Noorwegen.

Kleding

Adventure motorkleding moet voorbereid zijn op alles wat je tijdens een expeditie kunt tegenkomen. Bij hevige regen komen een waterdicht membraan en neopreen kraag goed van pas; bij warm weer zorgen een krachtig ventilatiesysteem en gaasvoering voor verlichting; en bij grond zullen gecertificeerde beschermers, Cordura-buitenmateriaal en aramidevezels van onschatbare waarde blijken. Welke richting je ook uitgaat, Adventure motorkleding is een trouwe reisgenoot waar je op kunt rekenen. Bij Gmoto vind je expeditie motorkleding van onder andere Rebelhorn, Adrenaline, Modeka, SPIDI en RST.

Rugzakken

Een motorrugzak is een onmisbaar onderdeel van elke expeditie. Je kunt er proviand, documenten, een gereedschapsset voor op de motor in zakformaat, een camera en andere kleine voorwerpen in meenemen die altijd de moeite waard zijn om bij de hand te hebben. Een motorrugzak gaat echter niet alleen over het dragen van je spullen, maar ook over meer comfort en rijveiligheid. Rugzakken met een camelbak (waterreservoir) stellen je in staat om vloeistoffen bij te vullen zonder te stoppen, terwijl een gecertificeerde rugbeschermer die in sommige modellen is ingebouwd de gevolgen van een val minimaliseert. Een motorrugzak komt ook van pas wanneer je van je motor afstapt en de omgeving gaat verkennen, terwijl je nog steeds je meest waardevolle spullen bij je hebt.

Onderdelen

Tijdens je expeditie mag je de reserveonderdelen van je motor niet vergeten. Dit zijn de onderdelen die je huid zullen redden wanneer je door vergeten gebieden reist waar geen goed uitgeruste motorzaak of werkplaats beschikbaar is. Bovendien zijn motoronderdelen net zo belangrijk bij de voorbereiding. Bij de voorbereiding van de reis van je leven is het niet de moeite waard om halve maatregelen te nemen, dus kies motoronderdelen van betrouwbare fabrikanten die garant staan voor hoogwaardige afwerking en robuuste materialen. Hier vind je een grote selectie motoronderdelen voor Adventure machines.

Ga je de reis van je leven maken? Vergeet niet dat motorbanden het enige onderdeel van je machine zijn dat in direct contact komt met de weg. Ze bieden je de juiste tractie op ruw terrein, een korte remweg en grip op nat asfalt, dus ze moeten in topconditie zijn. Bovendien verslijt een motor beladen met touringuitrusting zijn banden sneller, dus denk goed na voordat je op pad gaat om ze te vervangen. Je vindt motorbanden voor elk type terrein, van asfalt tot woestijnzand.

Accessoires

Tijdens een expeditie heb je motoraccessoires nodig om je rit veiliger en comfortabeler te maken. Een regenpak, draagbare compressor, gereedschapsset en bandenemmers zijn slechts enkele voorbeelden van gadgets die je huid redden in de wildernis. Bedenk voordat je op weg gaat goed wat je nodig hebt en naar welke delen van de wereld je gaat, en begin dan met het verkennen van het uitgebreide assortiment motoraccessoires. Laat je door niets verrassen op je reis!

Garage producten

Motortochten zijn geen sinecure, dus je machine moet goed voorbereid zijn. Met garageproducten (inclusief gereedschap, standaards en krikken) kun je in korte tijd een grondige inspectie van je motor uitvoeren, gevolgd door een onderhoudsbeurt en het verhelpen van storingen. Laat het succes van je expeditie niet aan het toeval over en wees voorbereid op elke uitdaging die de gekozen richting je biedt. Kies voor kwaliteitsproducten van de garage en laat je niet verrassen.

Een ADV motorhelm moet duurzaam, veilig en functioneel zijn. Je gaat er immers mee op avontuur waar van alles kan gebeuren. Op de weg zijn de beste helmen maxi, integraal en enduro. Kies voor een model met vizier, zonneklep en uitstekend ventilatiesysteem. De schaal is ook belangrijk. Het meerlaagse composiet met gecertificeerde vulling en DD-bevestiging is bestand tegen de ontberingen van elke expeditie. Tijdens reizen naar Kirgizië, Mongolië, Tadzjikistan, Noorwegen en Siberië hebben we motorhelmen getest van de merken Airoh, Bell, Caberg en Shark, die je uiteraard in ons assortiment vindt.

Ondergoed

Thermo-actief ondergoed is een onmisbaar onderdeel van expeditiekleding. Dankzij de naadloze constructie veroorzaakt het geen wrijving, houdt het je langer fris (zilverionen en speciale materialen beperken de vermenigvuldiging van bacteriën die verantwoordelijk zijn voor onaangename geurtjes) en verwarmt het je lichaam bij ochtendvorst en eindeloze regen. Bovendien zorgen sommige modellen ervoor dat het lichaam afkoelt bij warm weer, waardoor de temperatuur op het lichaam met wel 1 graad Celsius daalt! Geloof ons, thermo ondergoed zal je motorervaring voorgoed veranderen.

Als je inpakt voor een veeleisende expeditie, kies je alleen de meest noodzakelijke spullen om de expeditie veilig, comfortabel en met plezier te volbrengen. Tijdens de reis krijgen deze spullen een heel andere betekenis; zonder deze spullen kan de reis niet succesvol zijn. Daarom is het de moeite waard om ze goed te beschermen door robuuste, duurzame en ergonomische motorbagage te kiezen. Aluminium zijkoffers, een kunststof middenkoffer of misschien een roltas van waterdicht materiaal? De keuze is reuze, net als ons assortiment motorbagage voor toertochten, reizen en tochten rond de schoorsteen.

Handschoenen

Handen zijn een van de meest kwetsbare lichaamsdelen tijdens het motorrijden. Ze krijgen het te verduren van wind, regen en allerlei obstakels tijdens het offroad rijden, dus het is de moeite waard om ze goed te beschermen. Adventure motorhandschoenen moeten gemaakt zijn van duurzaam materiaal dat bestand is tegen de gevolgen van een val off-road en op asfalt, en ze moeten volledig wind- en waterdicht zijn. Het is aan te raden om een model te kiezen met een hoog manchet en ventilatiezones, die het rijcomfort aanzienlijk verhogen. Kies de motorhandschoenen die passen bij je komende trip en ga op pad!