check Gratis verzending vanaf € 119,00
check Retourneren tot 14 dagen
check Betaal over 30 dagen
check Groothandel - B2B
ID: 633366

DAVCA sokken zwart 41-46 - S-02-L

€ 6,71 inclusief BTW

Kleur: Toon meer

DAVCA sokken

Proucent:
Producent code:
S-02-L
Type:
Heren
Maat:
41-46
Materiaal:
katoen polyamide elastaan

Het is algemeen bekend dat sokken een uitstekend, ietwat ouderwets kerstcadeau-idee zijn. Ze zouden ook goed werken als cadeau voor een naamdag, verjaardag of vakmansdag (we weten dat een goede vakman iemand is die zelfverzekerd is, en onze sokken zijn +60 voor zelfvertrouwen).

In de afgelopen jaren zijn sokken weer in de gratie gekomen en ze triomferen op de catwalks en worden getoond op straat. We zijn er zeker van dat de zwarte sokken van Davca vreugde en misschien zelfs een traan van ontroering in de ogen van je vrienden en familieleden zullen brengen.

Bij het creëren van de sokken hebben we ons laten leiden door het idee om een eeuwenoud probleem op te lossen. Op de rechtersok zetten we het woord "rem" en op de linkersok "versnellingen" ;)

Wil je opvallen? Je kunt verschillende kleurencombinaties maken, want onze sokken zijn verkrijgbaar in verschillende opties. Bekijk ze snel!

Algemene beschrijving
  • samenstelling: 80% gekamd katoen van hoge kwaliteit, 15% polyamide voor extra duurzaamheid en 5% elastaan voor een goede pasvorm aan de voet
  • flatlocknaden bij de tenen voor extra comfort
  • niet-drukkend boordsel
  • gemaakt in Polen

Andere kochten ook