check Gratis verzending vanaf € 119,00
check Retourneren tot 14 dagen
check Betaal over 30 dagen
check Groothandel - B2B
ID: 2981876

Mannol 7501 Classic 10W-40 1L synthetische motorolie - MN7501-1

€ 7,38 inclusief BTW

Mannol 7501 CLASSIC 10W-40 synthetische motorolie

Proucent:
Producent code:
MN7501-1
Viscositeit:
10W-40
Type:
4T
Doel:
personenauto's
Capaciteit:
1
Capaciteit:
1 l

Universele esterhoudende motorolie met HC-synthese voor moderne benzine- en dieselmotoren met en zonder turbo, zowel meerkleppen als directe injectie, inclusief "oude" merken en voertuigen met een hoge kilometrage. Ontworpen om te voldoen aan de eisen van Europese fabrikanten. Ontworpen voor benzine- en dieselmotoren van een breed scala aan voertuigen (auto's, lichte SUV's, bestelwagens en lichte vrachtwagens) van Europese en andere fabrikanten. Aanbevolen voor motoren in voertuigen van Daimler, VW en Renault. Olie niet geschikt voor gebruik in zware vrachtwagens en vergelijkbare voertuigen!

Algemene beschrijving
  • De estertechnologie in combinatie met een HC-basis met een uitgebreid viscositeit-temperatuurbereik zorgt voor een efficiënte werking van de motor in alle bedrijfsmodi: koude start, rijden in de stad en op de snelweg, hogere belasting (terreinrijden, bergop rijden, slepen, rijden met maximale belasting) en hoge omgevingstemperaturen.
  • Zeer geschikt voor actief rijden. verliest zijn functionaliteit niet bij gebruik van brandstof van variabele kwaliteit (tot 500 ppm zwavelgehalte) dankzij het hoge totaal basisgetal (TBN)
  • behoudt de prestaties en functionaliteit van de motor over het gehele interval tussen verversingen
  • estercomponenten in combinatie met een uniek, geavanceerd additievenpakket bieden uitstekende antislijtage- en antiwrijvingseigenschappen dankzij een uitzonderlijke stabiliteit van de oliefilm, wat in combinatie met een goede verpompbaarheid de levensduur van de motor aanzienlijk verlengt, zelfs in voertuigen met een Start-Stop-systeem en tijdens koude starts
  • uitstekende detergerende en dispergerende eigenschappen, samen met een superieure thermische en oxidatiestabiliteit, voorkomen effectief alle soorten afzettingen (inclusief lak- en roetafzetting) en houden de motoronderdelen uitzonderlijk schoon tijdens het verversingsinterval
  • geschikt voor motoren op vloeibaar aardgas (LNG) en petroleumgas (LPG)

Zie Voor 4-takt motoren

Meer zien →

Andere kochten ook