check Gratis verzending vanaf € 119,00
check Retourneren tot 14 dagen
check Betaal over 30 dagen
check Groothandel - B2B
ID: 2981932

Minerale motorolie Mannol 7402 Diesel 15W-40 10L - MN7402-7

€ 37,96 inclusief BTW

Minerale motorolie Mannol 7402 Diesel 15W-40

Proucent:
Producent code:
MN7402-7
Viscositeit:
15W-40
Type:
4T
Doel:
personenauto's
Capaciteit:
7
Capaciteit:
7 l

Hooggeraffineerde economy grade minerale motorolie voor dieselmotoren met en zonder turbolading. Geschikt voor motoren met hoge kilometrage die onder verschillende bedrijfsomstandigheden werken. Ontworpen voor maximale bescherming van dieselmotoren van een breed wagenpark (personenauto's, lichte SUV's, minibussen en lichte vrachtwagens) van Russische, Europese en andere fabrikanten. Olie niet geschikt voor gebruik in zware vrachtwagens en vergelijkbare voertuigen!

Algemene beschrijving
  • De hoge viscositeitsindex en uitstekende compatibiliteit met afdichtingsmaterialen helpen het risico op lekkage te verminderen en de benodigde oliedruk te behouden, zelfs bij motoren die veel kilometers maken.
  • lage vluchtigheid vermindert olieverbruik door verbranding
  • een zorgvuldig uitgebalanceerd additievenpakket zorgt voor een efficiënte werking van de motor in alle bedrijfsmodi: koude start, hogere belasting (terreinrijden, bergopwaarts rijden, slepen, rijden met maximale belasting) en onder hoge omgevingstemperaturen
  • de duurzame oliefilm beschermt effectief tegen slijtage, vermindert wrijving en voorkomt corrosie
  • zorgt voor een betrouwbare smering van alle motoronderdelen onder alle bedrijfsomstandigheden
  • vermindert roet- en koolstofvorming
  • natuurlijke antioxidanten gaan veroudering effectief tegen en behouden de eigenschappen van de olie bij gebruik van brandstof van variabele kwaliteit (tot 500 ppm zwavelgehalte) dankzij het hoge Total Biodegradation Number (TBN)

Zie Voor 4-takt motoren

Meer zien →