check Gratis verzending vanaf € 119,00
check Retourneren tot 14 dagen
check Betaal over 30 dagen
check Groothandel - B2B
ID: 2994100

Normaal Xzone leder motorkledingreiniger 150ml - 5904413623021

€ 9,02 inclusief BTW

Normale Xzone lederen kledingreiniger

Proucent:
Producent code:
5904413623021
Capaciteit:
150 ml

Xzone lederreiniger is een hoogwaardig lederreinigings- en verzorgingsproduct. Dankzij de reinigende, smerende en hydraterende ingrediënten - verwijdert het vooral alledaags vuil, voedt het, glanst het, maakt het leer soepel, elastisch en glad en heeft het een optimale pH-waarde.

De sterke versie is ontworpen voor zware vervuiling en klassieke kleuren. Voor dagelijks onderhoud en fluorescerende kleuren wordt de Normal-versie aanbevolen. Geschikt voor alle soorten nerfleder.

Leren jassen en broeken zijn bijna het meest klassieke kledingstuk voor een motorrijder. Ze zien er niet alleen geweldig uit, maar bieden ook de hoogste mate van veiligheid bij een val. Dit komt omdat goed onderhouden leer een veel hogere schuurweerstand heeft dan kleding van textiel. Vergeet echter niet dat kleding van natuurlijk leer regelmatig moet worden onderhouden en geïmpregneerd. Ze kunnen gemakkelijk uitdrogen en oxideren, waardoor de vezels afbrokkelen en het oppervlak barst. Het kledingstuk verliest dan niet alleen zijn esthetische kwaliteiten, maar ook zijn beschermende eigenschappen.

Het belangrijkste is om dagelijks vuil regelmatig te verwijderen en het niet te lang te laten zitten.

Leren kleding moet niet te vaak diep gereinigd worden, dus één of twee keer per seizoen is voldoende, vaker ingrijpen in de structuur van het leer kan de eigenschappen ervan verslechteren.

Reinig vervolgens zonder water te gebruiken het hele oppervlak met een zachte doek en een van de professionele reinigingsmiddelen die hiervoor ontworpen zijn, zoals XZone Leather Cleaner. Als je het alledaagse vuil verwijdert, zou deze stap voldoende moeten zijn. Voor hardnekkiger vlekken kun je een zachte borstel gebruiken om Xzone lederen kleding te reinigen, maar let goed op de kwaliteit van de kleurstof die de fabrikant van het kledingstuk gebruikt. Als je minimale kleursporen op de borstel ziet, stop dan onmiddellijk met deze stap omdat je jas of broek anders vlekverkleuring kan oplopen. Spoel de resten na het wassen grondig af met warm water en laat het kledingstuk op een luchtige, zonloze plek volledig drogen.

De laatste stap is het aanbrengen van een impregneermiddel om het binnendringen van water in de vezels te bemoeilijken. Lederen kledingstukken die volgens deze instructies worden gereinigd, blijven lang esthetisch mooi, zacht en soepel.

Sposób użycia
  • schud de verpakking voor gebruik
  • test het effect van het product op een klein verborgen plekje - wees extra voorzichtig bij gebruik op gekleurd leer
  • aanbrengen op het oppervlak van het leder en in cirkelvormige bewegingen wrijven, waarbij de druk wordt aangepast - reinigen met een vochtige spons of zachte borstel
  • verwijder los vuil met een spons of doek gewassen in schoon water.