Menu

Sneeuwscooter

Ga je graag uit je dak in de sneeuw? Wij ook! We hebben een assortiment onderdelen, kleding en accessoires samengesteld om ervoor te zorgen dat geen enkele omstandigheid een uitdaging voor je is.

Meest populaire producten

Ga je graag uit je dak op een sneeuwscooter? Vergeet dan je veiligheid niet! Een sneeuwscooterhelm beschermt je hoofd bij een val of een botsing met de natuur en verhoogt ook het comfort van je rit. Modellen die zijn uitgerust met een beschermende kraag en een speciaal windscherm om verdamping tegen te gaan, zijn zeker een must have als je gaat rijden in moeilijke weersomstandigheden. Bekijk ons assortiment sneeuwscooterhelmen (we hebben helmen van onder andere Leatt, Fox en Airoh), kies je favoriete model en laat je meeslepen door de witte waanzin!

Winterkleding

Sneeuwscooter-winterkleding verandert je sneeuwscooterervaring. Speciaal ontworpen jassen, broeken en winterpakken zorgen voor meer thermisch comfort en verminderen het binnendringen van sneeuw of regen in de binnenste lagen van het kledingstuk. Moderne membranen, verlengde mouwen, trekkoorden en uitneembare isolaties werken zelfs goed bij de laagste temperaturen. Bekijk ons assortiment winterkleding voor sneeuwscooters en ga als nooit tevoren comfortabel los in de sneeuw!

Motorbril

Een sneeuwscooterbril biedt je voldoende oogbescherming, goed zicht en het juiste thermische comfort. Niemand die zich graag uitleeft in de sneeuw heeft immers zin om zijn ogen dicht te knijpen tijdens het rijden in een prachtige natuurlijke omgeving. In ons assortiment vind je sneeuwscooterbrillen van onder andere Leatt, Just1, Leoshi, Progrip en Thor. Kortom, het neusje van de zalm onder de fabrikanten van dit soort accessoires. Kies je favoriete model, start je sneeuwscooter en vertrek op je favoriete route!

Beschermers

Sneeuwscooterbeschermers zijn de makkelijkste manier om te herstellen van een val als je aan het sneeuwscooteren bent in de witte poeder. Ellebogen, nek, knieën, borst, rug of stuitje zijn slechts enkele van de delen van je lichaam die je dankbaar zullen zijn voor je investering in goede beschermers. We hebben een uitgebreid assortiment sneeuwscooterbeschermers van topfabrikanten voor je samengesteld. Leatt, Pod, Progrip, Polisport en Thor zijn nog maar het begin. Stel een set beschermers samen, kies een plek met de beste poeder en leef je uit in de witte waanzin!

Rugzakken

Een rugzak voor sneeuwscooters is een absolute must-have als je een lange trail gaat rijden of van plan bent om een paar uur in de witte poeder te spelen. Je kunt er reservehandschoenen, een thermoskan met warme thee, snacks en een set essentiële gereedschappen in opbergen - dingen die je altijd bij de hand moet hebben als je gaat sneeuwscooteren. Ons assortiment bevat sneeuwscooterrugzakken van onder andere Thor, Oxford, Rebelhorn, Shad en SW-Motech. Kies het beste model rugzak en ga op pad. We hopen dat je er lang aan zult terugdenken!

Accessoires

Met sneeuwscooteraccessoires kun je zowel het comfort van je rit verhogen (inclusief handbeschermers en handvatverwarmers, verwarmingsmatten voor de bank, glasbescherming en handgrepen voor passagiers) als de opslag van je machine tijdens zomerstilstand (inclusief sneeuwscooterhoezen). Als je een langere route gaat rijden of graag dingen meeneemt die niet per se in een rugzak passen, is het de moeite waard om je sneeuwscooter ook uit te rusten met waterdichte tassen en andere bagageaccessoires. Bekijk ons assortiment sneeuwscooteraccessoires en ga op avontuur!

Thermoactief ondergoed

Bij het rijden in moeilijke weersomstandigheden speelt elke laag kleding een belangrijke rol. Lage temperaturen, hevige sneeuwval en vlagerige wind zijn slechts enkele van de fenomenen waarmee je te maken krijgt achter het stuur van je sneeuwscooter. Thermisch ondergoed zorgt ervoor dat je warm blijft, je lichaamstemperatuur reguleert en transpiratie effectief afvoert, wat resulteert in rijcomfort. Bovendien minimaliseren de naadloze constructie en moderne materialen het risico op schuren en nare geurtjes. Bekijk ons assortiment thermisch ondergoed voor sneeuwscooteren van gerenommeerde fabrikanten (waaronder Adrenaline, Brubeck, RL en Leoshi) en trotseer de winter!

Onderdelen

Dynamisch accelereren, topsnelheid en scherp bochtenwerk. Als dit is wat je leuk vindt aan het rijden op een sneeuwscooter, dan moet je hem in onberispelijke technische staat houden. We hebben een uitgebreid assortiment onderdelen (waaronder rupsbanden, oliefilters, startmotoren, krukassen en elektrische onderdelen) voor je samengesteld, zodat je elke reparatie en service aan je machine kunt uitvoeren. Kijk wat we voor je in petto hebben, rond je bestelling af en vertrek op je favoriete route. De adrenaline staat al op je te wachten!