check Gratis verzending vanaf € 119,00
check Retourneren tot 14 dagen
check Betaal over 30 dagen
check Groothandel - B2B
ID: 259114

Stuurtelefoonbevestigingsset SP Connect Universeel Zwart - 53906

€ 98,16 inclusief BTW

Universele telefoonhouder voor aan het stuur van SP Connect

Proucent:
Producent code:
53906

SP Connect producten onderscheiden zich door hun hoogwaardige afwerking en praktische oplossingen. Alle onderdelen van de bevestigingssystemen passen in elkaar als LEGO-steentjes en zijn eenvoudig en intuïtief te monteren. Het gebruiksvriendelijke Twist to Lock systeem houdt het apparaat stevig vast en maakt het mogelijk om het snel vast of los te klikken. Met de SP Connect systemen duurt het bevestigen van je telefoon op je motor, fiets of in je auto slechts enkele seconden.
Met de SP Connect Moto Bundle kun je je telefoon eenvoudig aan het stuur van je motor bevestigen. Zo kun je gemakkelijk navigatie of andere handige toepassingen gebruiken tijdens het rijden.
SP Connect producten onderscheiden zich door hun robuustheid en hoogwaardige afwerking. De robuuste constructie, perfecte pasvorm van de onderdelen en de gebruikte materialen beschermen je telefoon veilig tegen vallen. Het hele systeem werkt op basis van het handige Twist to Lock-systeem - om je smartphone of ander apparaat in de adapter te steken, draai je hem gewoon 90 graden.

Algemene beschrijving
  • gemaakt van duurzaam vliegtuigaluminium en roestvrij staal
  • uitgerust met een trillingsdempend systeem
  • 360° draaibaar
  • maakt horizontale en verticale positionering van de telefoon mogelijk
  • voor montage op onderdelen met een diameter van: 2,22 / 2,54 / 2,86 / 3,17 cm (0,875 / 1,0 / 1,125 / 1,25 inch)