Menu

Waterscooter

Snel cruisen langs het strand of langzaam cruisen op de Mazurische meren? Welke stijl je ook verkiest op je jetski, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om je op je gemak te voelen op het water!

Meest populaire producten

Kleding

Als je achter het stuur van een jetski zit, hunker je naar adrenaline, vrijheid en plezier. Wil je het ten volle voelen? Rust jezelf uit met waterscooterkleding! Comfort en bewegingsvrijheid, maar ook thermisch comfort zodat geen weer of watertemperatuur je afschrikt, zijn nog maar het begin van hun voordelen. Afhankelijk van het waterlichaam en de activiteit kun je kiezen voor een wetsuit, een neopreenpak of een thermisch T-shirt met lange mouwen. Het is ook de moeite waard om waterscooterhandschoenen mee te nemen zodat je de machine beter aanvoelt, en een vest en helm voor maximale veiligheid op het water. Bekijk onze waterscooterkleding en leef je uit op het water!

Accessoires

Met waterscooteraccessoires kun je niet alleen optimaal genieten van het varen op gevarieerde wateren, maar kun je je machine ook comfortabel en veilig aanmeren in de jachthaven en vervoeren. Een anker, sleepkabel en bumpers zijn een must voor elke waterscooterbezitter. Wil je naar het volgende niveau? Rust jezelf dan uit met waterdichte tassen en accessoires (zoals uitstekende handgrepen). Bekijk het uitgebreide assortiment waterscooteraccessoires, vul je eigen uitrusting aan en leef je uit op het water!

Onderdelen

Een waterscooter heeft reserveonderdelen en bedrijfsvloeistoffen van hoge kwaliteit nodig. Een verwaarloosde machine die al lang vraagt om een motorrevisie of olieverversing zal je immers niet terugbetalen met volledige prestaties op het water. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment onderdelen (waaronder rotors, turbines, pakkingen, starters en krukassen) en vloeistoffen samengesteld waarmee je je jetski in perfecte staat kunt brengen. Kijk wat we voor u hebben voorbereid, rond uw bestelling af en geniet van uw waterscooter in werkende staat op uw favoriete waterlichaam.