check Gratis verzending vanaf € 119,00
check Retourneren tot 14 dagen
check Betaal over 30 dagen
check Groothandel - B2B
ID: 645362

YSS stuurdemper 90mm 30 klikken 90mm zilverkleurige A-klem - EG188-090C-01-R

€ 235,32 inclusief BTW

Product beschikbaar op speciale bestelling. Levertijd kan met 7 dagen worden vertraagd. Geen retour mogelijk.

YSS stuurdemper 90mm 30 klikken 90mm zilverkleurige A-klem

Proucent:
YSS
Producent code:
EG188-090C-01-R
Algemene beschrijving
  • De stuurdemper gaat het zelf opgewekte "shimmy"-fenomeen tegen, d.w.z. het gevaarlijke resonantie-effect van de stuurwieltrillingen die door de tractie van het voorwiel worden doorgegeven aan de hele voorwielophanging van de motorfiets. Dit treedt vooral op bij hoge snelheden en kan tot ongelukken leiden, omdat het voor een amateurbestuurder extreem moeilijk, zo niet onmogelijk, is om het onder controle te houden.
  • Het gebruik van een stuurdemper en de bijbehorende montageset, die correct is gemonteerd en afgestemd op het motorfietsmodel, voorkomt de bovengenoemde verschijnselen op effectieve wijze.
  • Vanwege de tamelijk gecompliceerde montage van de schokdemper en de noodzaak van nauwkeurige afstelling, raden we aan de montage te laten uitvoeren door een gespecialiseerde motorwerkplaats met de juiste kwalificaties, gereedschappen en ervaring.
  • Fabrikant: YSS
  • De fabriek werd in 1983 opgericht in Thailand. Vandaag de dag is Y.S.S. Company Limited een van de grootste en snelst groeiende fabrikanten van motorophangingsonderdelen ter wereld, met vertegenwoordigingen in Europa, Amerika, Australië en Japan. Opmerkelijk is dat Y.S.S. ook veringen produceert voor kleinere en oudere motorfietsen en scooters. Het bedrijf beschikt over alle certificaten die de hoge kwaliteit van het product en het gehele productieproces bewijzen, inclusief kwaliteitscontrole van elk (!) product dat de productiefaciliteit verlaat.
  • Ons productassortiment omvat achterschokdempers voor de meeste merken motorfietsen, onderdelen voor de voorwielophanging en stuurdempers.