Menu

Je koopt veilig

U koopt veilig

 

Onze missie is om elke klant het hoogste veiligheidsniveau te bieden en winkeltevredenheid te garanderen. Daarom werken wij voortdurend aan de veiligheid van onze online winkel, wat wordt bevestigd door talloze certificaten en kwaliteitszegels. Ontdek waarom u voor ons moet kiezen.

 

Trusted Shops — Wij zijn in het bezit van het Trusted Shops Trustmark, dat alleen wordt toegekend aan online winkels die aan hoge normen voor klantenservice voldoen. De specialisten van het Trusted Shops team controleren tijdens de audit meer dan 100 verschillende criteria, gebaseerd op de nationale en Europese wetgeving voor online winkelen en rekening houdend met de huidige bepalingen van de regelgevende instanties voor e-commerce. Winkels met het Trusted Shops Trustmark hebben een geld-terug-garantie in het geval van niet-levering of niet-terugbetaling na herroeping.

 

Certificaat Betrouwbaar Bedrijf — we zijn in het bezit van het Poolse certificaat van Betrouwbaar Bedrijf, dat wordt toegekend aan bedrijven die voldoen aan de vereisten van de Ethische Code op het gebied van eerlijkheid, integriteit en betrouwbaarheid van de bedrijfsvoering.

 

SSL certificaat — Uw gegevens worden volledig gecodeerd naar ons verzonden, waardoor ze geheim blijven voor onbevoegden. Hierdoor zijn uw gegevens veilig.

 

Goederen retourneren zonder opgave van reden — wij voldoen aan de bepalingen van de Poolse wet, daarom hebt u altijd 15 dagen de tijd om de goederen na ontvangst te retourneren.

 

Betrouwbaar bedrijf — al sinds 2009 zijn we continu op de markt. Ons team bestaat uit meer dan 100 specialisten op verschillende gebieden, voor wie motoren hun grootste passie zijn.

 

Bescherming van persoonsgegevens — wij voldoen aan de gegevensbeschermingsprincipes zoals vereist door de Poolse wet. Uw gegevens zijn veilig bij ons.

 

Uw zending op elk gewenst moment traceren — zodra uw pakket is verzonden, ontvangt u een vrachtbriefnummer en een websiteadres waar u de status van uw zending kunt volgen.