Menu

Prijzen en certificaten

Toekenningen en certificaten

 

Voortdurend werken we aan de ontwikkeling en verbetering van onze online winkel, wat niet onopgemerkt blijft voor onze klanten. We winnen al jaren prijzen en onderscheidingen in belangrijke online winkelranglijsten.

 

Eerste plaats in de categorie "Automotive" in de Opineo-ranglijst — in 2018 en 2022 wonnen we de eerste plaats in de categorie "Automotive" in de prestigieuze ranglijst van online winkels georganiseerd door Opineo, waarbij we niet alleen andere motorwinkels versloegen, maar ook online winkels voor auto-onderdelen en banden.

 

Onderscheiding in de categorie "Beste online winkels" van de Opineo-ranglijst — in 2021 wonnen we een onderscheiding in de categorie "Beste online winkels" in de prestigieuze ranglijst van online winkels 2021 georganiseerd door Opineo. We onderscheidden ons niet alleen van motor- en autowinkels, maar ook van online winkels uit andere branches.

 

Tweede plaats in de categorie "Automotive" in de Opineo-ranglijst — In 2016 wonnen we de tweede plaats in de categorie "Automotive" in de prestigieuze Ranking van Online Winkels georganiseerd door Opineo. We onderscheidden ons niet alleen van andere motorwinkels, maar ook van leveranciers van auto-onderdelen en banden.